Blog. Sfaturi si stiri din eCommerce

27 Noiembrie 2014, ziua pe care nu vrei sa o ratezi!

4 May 2015
Distribuie pe Share Facebook Share Twitter Share Linkedin
27 Noiembrie 2014, ziua pe care nu vrei sa o ratezi!

Astazi iti dam o veste extraordinara: pe 27 noiembrie are loc GPeC, cel mai important eveniment de Comert Electronic & Marketing Online din Romania!

Suntem parteneri traditionali ai evenimentului, deci uite de ce credem ca trebuie sa vii: Inveti cum sa vinzi mai mult: Andre Morys si John Ekman – 2 GURU in optimizarea conversiilor si maximizarea profitului vorbesc pentru prima data in Romania la GPeC; Afli totul despre piata de comert electronic: ce se vinde, ce ii determina pe oameni sa aleaga un anumit magazin online, cat cheltuiesc si ce isi doresc de la magazine; Primesti recomandari de la cei mai buni specialisti: ce sa faci ca utilizatorul sa finalizeze comanda, cum sa iti marketezi cat mai bine produsele, ce tehnici de persuasiune sa aplici pentru fidelizarea clientilor; Faci networking cu elita comertului electronic: ii cunosti, dai mana si schimbi carti de vizita cu cei mai importanti oameni din comertul online romanesc. Castigi lead-uri si pornesti colaborari pe termen lung; Afli Castigatorii Anului in E-Commerce: vei sti care sunt cele mai bune magazine online din Romania in urma Competiei GPeC, singura bazata pe 90+ criterii de jurizare. Totul intr-o atmosfera de spectacol (Dan Puric sau Horatiu Malaele iti spun ceva?); Iar daca nu ai inca un magazin online… vei afla cine iti pot fi furnizori, cat te costa, cu cine poti lucra, cum sa te promovezi eficient si ce asteptari sa ai.

In calitate de parteneri traditionali ai evenimentului, te sfatuim sa citesti toate detaliile astfel incat sa nu ratezi nimic!

Pentru a obtine codul necesar in a beneficia de oferta Early Bird in valoare de doar 39 EUR (TVA inclus)/persoana va rugam sa ne contactati la: marketing@contentspeed.ro.

Ne gasesti si pe

Share TwitterShare LinkedIn

Aboneaza-te la newsletter!

Interesat de e-commerce?

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ultimele stiri din domeniu.

Creste-ti Afacerea Online

Descarca GRATUIT
MegaGhidul eCommerce

Ramai conectat!
Afla sfaturi si stiri din ecommerce.

Resurse

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.