• Campeio
  • Campeio
  • Campeio

Campeio

Campeio.ro este un magazin online infiintat in anul 2016, insa cu o experienta in spate de mai bine de 15 de ani, in montarea sistemelor de supraveghere. Ideea acestui magazin a pornit de la dorinta unei echipe tinere de a se impune pe piata de profil. Gama larga de produse este un factor important, fiind unul din principalele motive pentru care Campeio.ro va deveni un jucator important pe piata. In oferta magazinului veti putea gasi: camere de supraveghere, DVR-uri & NVR-uri Standalone, interfoane, videointerfoane, sisteme de pacces poti batante, sisteme de control acces, sisteme pentru detectie incendiu, sisteme de alarma, automatizari etc. 
Echipa Campeio.ro este formata din oameni tineri cu multa experienta si este pregatita sa va ofere ajutorul specializat (tehnic) in orice moment.

Campeio.ro a fost creat special pentru suplini nevoia de dezvoltare a protectiei persoanelor fizice si juridice din Romania. Se adreseaza in special firmelor autorizate sa monteze sisteme de supraveghere, efractie si prevenire a incendiului, precum si persoanelor fizice care doresc sa-si asigure locuinta de orice tentativa de efractie.

"Cu echipa ContentSpeed am lucrat foarte bine , ne-au ajutat in realizarea site-ului nostru , au raspuns cu rapiditate si solutii nevoilor noastre. Ne-au ajutat sa pornim cu dreptul, sa intelegem fenomenul vanzarilor online si ne-au sustinut si atunci cand proiectul nostru se lovea de "mici" piedici. Sunt o companie de incredere, cunoscatori ai vanzarilor online devenind pentru noi partenerul favorit. Magazinul online realizat pe platforma ContentSpeed beneficiaza de un design responsive, elegant, atractiv si minimalist."

Vezi site

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.