• ZorileStore
  • ZorileStore
  • ZorileStore
  • ZorileStore

ZorileStore

Zorile Store este povestea de succes a unor tineri antreprenori din Mangalia care au decis ca anul 2011 este un moment propice pentru lansarea unui business online dedicat unei alte industrii in plina expansiune in Romania: industria fashion.

Proiectul s-a anuntat a fi unul foarte frumos, dar si laborios in conditiile in care accesibilitatea, design-ul superfresh si pozitionarea in randul magazinelor fashion dedicate trebuia sa se produca rapid pentru a atinge, ca orice alt start-up, primul nivel in vanzari. Evolutia s-a produs din primele saptamani de functionare

Dezvoltarea ZorileStore ne-a adus privilegiul de a implementa un sistem de filtrare inteligenta construit prin integrare si procesare a sistemului intern ERP, modul standard oferit de ContentSpeed.

Un alt modul specific a fost cosul de comenzi intr-un singur pas. Aceasta optiune a permis comandarea produselor fara crearea unui cont, fapt care a condus la cresterea ratei de conversie cu 30%.
In primele doua saptamani, rata de conversie a atins 1,3% in contextul in care comanda medie a depasit valoarea de 200 de lei, iar numarul de produse comercializate a depasit 700 de articole.


In 2012, ZorileStore.ro castiga premiul "Cel mai bun startup in ecommerce al anului" dupa ce tocmai migrase pe platforma ContentSpeed. Iar in 2014 mai castiga inca doua premii de prestigiu in cadrul aceluiasi eveniment.


Vezi site

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.