• ZorileStore
  • ZorileStore
  • ZorileStore
  • ZorileStore

ZorileStore

Zorile Store este povestea de succes a unor tineri antreprenori din Mangalia care au decis ca anul 2011 este un moment propice pentru lansarea unui business online dedicat unei alte industrii in plina expansiune in Romania: industria fashion.

Proiectul s-a anuntat a fi unul foarte frumos, dar si laborios in conditiile in care accesibilitatea, design-ul superfresh si pozitionarea in randul magazinelor fashion dedicate trebuia sa se produca rapid pentru a atinge, ca orice alt start-up, primul nivel in vanzari. Evolutia s-a produs din primele saptamani de functionare

Dezvoltarea ZorileStore ne-a adus privilegiul de a implementa un sistem de filtrare inteligenta construit prin integrare si procesare a sistemului intern ERP, modul standard oferit de ContentSpeed.

Un alt modul specific a fost cosul de comenzi intr-un singur pas. Aceasta optiune a permis comandarea produselor fara crearea unui cont, fapt care a condus la cresterea ratei de conversie cu 30%.

In primele doua saptamani, rata de conversie a atins 1,3% in contextul in care comanda medie a depasit valoarea de 200 de lei, iar numarul de produse comercializate a depasit 700 de articole.

Vezi site

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Creeaza acum un magazin online complet functional.

Incearca platforma