Blademotors.ro
Compania:

Riviera Bike a fost fondatata in 2006. Domeniul principal de activitate importul si distributia de scule, unelte si piese pentru biciclete si scutere.

Situatia:

In 2010 prima tentativa de vanzari online pe cont propriu. Dezvoltarea partial interna plus agentii mici nu a dat roade. Doi ani mai tarziu se ia decizia de a lucra cu echipa ContentSpeed pentru implemntarea unui Portal B2B.

"Am incercat sa gasim solutii si plusuri fata de competitori. Am facut niste cercetari sa aflam ce isi doresc clientii de la noi: stocuri si preturi. Cea mai importanta este integrarea cu ERP-ul."

In 2010, cand a fost lansata prima varianta de site B2B marca ContentSpeed, compania si-a crescut vanzarile cu 82% ajungand la 400.000 euro. In 2018 a avut loc upgrade-ul la noua versiune de Portal B2B iar veniturile au depasit pragul de 5 milioane euro.

Rezultate:

"60% dintre clienti plaseaza comenzile online. In urmatorii ani ne propunem sa ajungem la 80% de utilizatori activi in platforma." Avantajul pentru achizitori sau decidenti este convenienta cu care fac comenzile online: stocuri in timp real, promotii, comanda salvata in cos indiferent de dispozitiv. 
"Ati fost foarte flexibili [echipa ContentSpeed], am avut o rapiditate in implemntarea solicitarilor. Ne-ati oferit o garantie. ... Ati fost deschisi si ati vazut prin noi si prin alte companii ce inseamna businessul traditional. Toata lumea care vrea sa isi deschida un site, trebuie sa inteleaga ca necesita o investitie."

Bogdan Giurgescu
Riviera Bike

Vreau un site similar
Mai multe testimoniale