Cariere

Te asteptam in echipa!

PHP Developer for eCommerce

Aici suntem o echipa unita de specialisti, cu o structura de organizare aerisita si flexibila. Oferim atat persoanelor cu experienta cat si celor aflati la inceput de cariera un mediu de lucru bazat pe respect, corectitudine si multiple posibilitati de dezvoltare profesionala. Vino alaturi de noi si hai sa construim impreuna povesti de succes! 

Vezi detalii

Experienced Front-End Web Developer

Alatura-te echipei ContentSpeed! Daca ai experienta ca Front End Web Developer, esti open minded si ai o dorinta de dezvoltare personala si profesionala, te asteptam la noi in echipa! Ce avem de oferit? O cariera in domeniul eCommerce si oportunitati reale de invatare continua alaturi de profesionisti.

Vezi detalii

Web designer

Cautam coleg web designer!Esti pasionat de ceea ce faci? Esti creativ, talentat si iti doresti sa lucrezi la proiecte interesante intr-un mediu placut? Te asteptam in echipa noastra!

Vezi detalii

Internship

Suntem bucurosi sa putem oferi stagii de internship tinerilor aflati la inceput de drum in cariera cat si persoanelor interesate de comert electronic care vor sa se familiarizeze cu activitatea unei agentii de e-commerce full service. De cele mai multe ori, internship-urile sunt remunerate iar seriozitatea si entuziasmul tau pot fi rasplatite la final cu o oferta de angajare. Hai in echipa ContentSpeed!

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.