Magazin online personalizat, cu licenta perpetua de la 2999euro

Doresti sa implementezi un magazin online performant specific pe cerintele afacerii tale?

Doresti sa implementezi un magazin online performant specific pe cerintele afacerii tale?

Afla cat costa o solutie personalizata Premium

Licenta nelimitata Shop B2C

Achizitionarea licentei platformei ContentSpeed Shop B2C iti ofera posibilitatea introducerii unui numar nelimitat de produse, precum si libertatea de a gazdui viitorul magazin pe orice server care respecta cerintele platformei. De asemenea, procesul de implementare care vine la pachet cu licenta nelimitata include faptul ca vei avea un project manager dedicat pentru proiect care va derula serviciile optionale precum customizarea 100% a layoutului, trainingul sau importul de produse din magazinul vechi, sau chiar integrarea cu solutia ERP folosita in prezent.

Vezi toate functionalitatile

Avantajele solutiei Premium

Dezvolta pana la cel mai inalt nivel

Cere o cotatie de pret

Layout responsive 100% custom

In conformitate cu noul algoritm de ierarhizare implementat de Google, designul responsive nu mai e doar un moft, ci o necesitate. Acest lucru inseamna ca are capacitatea de a-si modifica structura in functie de dispozitivul de pe care se acceseaza magazinul online (desktop, tableta, smartphone). Layout-ul este in intregime customizabil, putand fi structurat si modificat in functie de nevoile fiecarui client in parte. Conceptul si layoutul este dezvoltat de o echipa de designeri dedicati, respectand cele mai recente trenduri si recomandari de UX si UI.

Vezi portofoliu

Peste 600 de clienti in 15 ani de eCommerce

Vezi portofoliu

Elimina riscurile din comertul electronic prin automatizari ERP

Solutia Premium este gandita pentru magazinele cu volume mari de vanzari, astfel incat sa asigure pe langa toate functionalitatile de care aveti nevoie si o serie de instrumente menite sa asigure cresterea business-ului in cele mai bune conditii. Odata cu achizitionarea licentei primesti toate instrumentele necesare unui magazin online de succes. Platforma ContentSpeed include sute de functionalitati, pachete de dezvoltare la comanda, suport tehnic, numar nelimitat de produse si hosting sigur. In plus, fluxurile de ecommerce se pot integra cu ERP/ WMS/ CRM pentru a elimina riscurile.

Afla cat costa integrarea ERP
ERP – Enterprise Resource Planning

Platforma ContentSpeed ofera o procedura de lucru mult optimizata, datorita integrarii personalizate a acesteia cu sistemul ERP la nivelul fiecarui magazin online. Fluxurile standard sunt cel de preluare a stocurilor din ERP din gestiunile aferente vanzarilor online si de asemenea transmiterea comenzilor receptionate online in modulul de comenzi al ERP-ului pentru rezervare de stoc, procesare sau urmarire incasari. Se realizeaza astfel o scadere a costurilor operationale si reduceri consistente ale timpilor de procesare.ERP-uri integrate: SAP, TotalSoft Charisma, Epicor Scala, Microsoft Navision, SeniorERP, Transart, WinMentor, CDMS.De asemenea am integrat si software folosit pentru gestiune de stoc sau retail, precum: Magister SmartCash, Factureaza.ro, SmartBill.

Integrari premium
CRM - Customer Relationship Management

Consideram ca ar fi benefic pentru industria de comert online din Romania, daca operatorii ar considera orice comanda ca pe o oportunitate de upsell si ar contacta clientii pentru confirmare dar si pentru a le propune produse specifice lor sau diverse promotii unice. Integrarea cu aplicatii CRM pot genera avantaje daca vanzarea e semi-consultativa, daca recurenta este mare sau daca doriti sa folositi functiile de marketing pentru a grupa clientii pe segmente si a realiza campanii email + telesales dedicate fiecarui segment.

eCommerce WMS

Warehouse Management System Integrarea WMS e necesara atunci cand propriul depozit incepe sa creasca ca dimensiuni si apare nevoia de organizare a produsele pe zone/rafturi, sau stabilire unor trasee standard pentru pickingul produselor dintr-o comanda. Fluxurile de integrare sunt similare cu cele de la ERP: preluare stocuri la 5-10 min si transmiterea comenzilor online pentru a fi procesate.

Va oferim gratuit experienta noastra legata de integrarile cu software ERP obtinute prin implementarea a peste 600 magazine online

Descarca ghidul gratuit ERP

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.