Blog. Sfaturi si stiri din eCommerce

Avantaje Parteneri ContentSpeed

17 January 2019
Distribuie pe Share Facebook Share Twitter Share Linkedin
Avantaje Parteneri ContentSpeed

La ContentSpeed primesti mai mult decat un Magazin Online!  Ai avantaje in valoare de mii de euro.

Dacă pe lista ta pentru 2019 este deschiderea unui magazin online - ACUM este momentul. Iți punem la dispoziție platforma de eCommerce, experiența noastră acumulată în peste 15 ani de online, servicii de configurare, teme de design și o paletă de reduceri în exclusivitate

Alături de partenerii noștri de încredere 2Performant, CardCadou.online, Compari.ro, FAN Courier, Google, NETOPIA Payments, NewsMAN, Retargeting.biz, Send SMSTBI CreditTrusted.ro si eComJobs v-am pregătit un intreg pachet de servicii pentru un debut de succes în eCommerce.

De la ContentSpeed primești în dar:

Abonamentele anuale plătite în avans beneficiază de 35% discount. Economisești până la 265 de euro. Pana 15 septembrie!

Module Adiționale la alegere cu 35% discount la plățile anuale. Plătești doar cât folosești! Vezi Listă.


Servicii Adiționale "Magazin Online la Cheie" Start și Pro cu 35% reducere. Lasă grijile tehnice în seama noastră! 

Exista un mix de canale de marketing pe care le poti folosi pentru a promova magazinul tău online. Partenerii îți oferă:

De la Retargeting.biz - care tocmai a lansat anunțuri dinamice în Facebook și Google - aveți în dar: 1 lună de Free Trial, Discount de 30% la Comision și Voucher în valoare de 150 euro pentru campaniile din Google Ads. Integrarea cu magazinul tău online este GRATUITĂ.
Ai 50% discount la abonamentul lunar și 5% reducere la comision pentru campaniile de afiliere. Descoperă avantajele.
In plus, pentru prima campanie de influencer marketing - comisionul rețelei este ZERO. Acest nou serviciu oferit de 2Performant iți va duce promovarea afacerii la un cu totul alt nivel.
NewsMAN - platforma cloud de email Marketing - oferă tuturor clienților ContentSpeed 50% discount la orice abonament pentru 3 luni PLUS BONUS: un Template de Newsletter specific eCommerce customizat pentru businessul tău.

Din partea Compari.ro - Câștigătorul premiului "Cel mai bun Comparator în 2018" la Gala GPeC - un Voucher de 150 lei care se va adăuga în contul vostru din comparatorul de prețuri. În PLUS, 6 luni vei beneficia de un extra credit în valoare de 10% la fiecare realimentare de cont.

Pentru că vrei să afle lumea despre tine - îți recomandăm campanii în Google Ads. Agențiile de Marketing Pay Per Click au pus mâna de la mâna și îți oferă un Voucher de 150 lei pe care să-l adaugi la bugetul tău de promovare.

Un alt partener darnic - Send SMS - îți oferă integrarea magazinul online cu platforma de SMS Marketing absolut Gratuit. Iar pentru conturile nou create în luna decembrie primești și 50 de SMS-uri Gratuite pentru o campanie pilot care să demonstreze eficiența SMS-urilor. Nu uita, 98% dintre SMS-uri sunt citite.
Pentru un magazin online de succes este foarte probabil să ai nevoie de ajutoare. Fie că iți doresti un Manager Online, un specialist intern pentru Social Media sau un operator în call center - îți recomandam eComJobs.ro - singurul site de recrutare cu opțiuni specifice magazinelor online și cu o audiența formată doar din oameni cu experiență sau dorință de a lucra în eCommerce. Primesti 50% discount la toate anunțurile publicate.

Programul național pentru certificarea manazinelor online. Primești Marca de Incredere și te asiguri de conformitatea cu prevederile legale în vigoare. In plus, pecetea pe care o vei adauga va ajuta la creșterea Ratei de Conversie. Pentru doar 199 euro în loc de 240 euro primești: audit + consultanță, sistemul de feedback, reducerile la parteneri, verificarea uptime-ului, locuri gratuite sau cu reducere la cursurile TRUSTED.

Oferă-le clienților tăi metode de livrare și plată diversificate pentru o Rată de Conversie și mai mare.

Partenerii noștri te ajută cu:

FAN Courier oferă condiții comerciale preferențiale tuturor utilizatorilor platformei ContentSpeed care semnează un contract de prestări servicii în perioada Decembrie 2018 – Februarie 2019.
NETOPIA Payments îți aduce în dar 1 luna Comision ZERO pentru toate comenzile magazinului tău online plătite cu cardul. Plata cu cardul se apropie de 20% din tranzacții.
Din partea celui mai mare emitent independent de carduri cadou multibrand - CardCadou.online ai 1 An Gratuit pentru integrarea plăților prin Card Cadou - toți cei care primesc un card cadou se vor bucura că îl pot folosi în magazinul tău online.

Cu drag, de la partenerul nostru TBI Credit - Integrarea Credit Online TBI este Grauită și vine la pachet cu alte 4 module ContentSpeed Gratuite 6 luni. Descoperă avantajele.

Coletaria oferă o promoție greu de refuzat tuturor utilizatorilor platformei ContentSpeed care semnează un contract de prestări servicii, având următoarele beneficii: 
✔Pentru livrarea la punctele pick-up din Romania, prima luna GRATUIT!
✔Pentru livrarea la punctele pick-up din Ungaria, Slovacia, Cehia și Polonia, prima luna -50% discount.
✔Pentru Home Delivery: Romania, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Cehia, Polonia, Austria, Germania, Elvetia, Lichtenstein, Olanda, Belgia, Croatia, Slovenia, Franta, Italia, Spania, Portugalia și Ucraina prima luna -20% discount.

        

Dar asta nu e tot! 

Cu aceaste beneficii economisești mii de euro și ai parte de un debut în eCommerce alături de cei mai puternici furnizori de servicii conexe.

Iar veștile nu se opresc aici!

Dacă nu ai timp, în acestă perioadă de lansare atât de aglomerată, lasă grijile tehnice în seama noastră. O echipă de specialiști se va ocupa de design, setări, configurari și lansarea magazinului tău.
Și totul poate fi predat "la cheie" ca tu să te poți concentra pe afacerea ta! Desigur, economisind alți până la 350 de euro.


Află mai multe detalii despre ofertele dedicate în EXCLUSIVITATE clienților platformei ContentSpeed.

Ne poți suna la numărul (031) 82.10. 240 pentru a discuta cu un consultant eCommerce.

Sau poți trimite un email la info@contentspeed.ro și te contactăm noi.


* Oferta este valabilă doar pentru magazinele online care folosesc platforma de eCommerce ContentSpeed.
** Beneficiile exclusive oferite de către parteneri vor fi oferite după debutul proiectului. Veți primi toate informațiile necesare pentru semnarea contractului cu fiecare partener în parte.
*** Modulele care necesită configurare pot fi setate din platformă sau puteți folosi serviciul de Consultanță și Configurare oferit de echipa noastră, însă nu fac parte din această ofertă.

Ne gasesti si pe

Share TwitterShare LinkedIn

Aboneaza-te la newsletter!

Interesat de e-commerce?

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ultimele stiri din domeniu.

Creste-ti Afacerea Online

Descarca GRATUIT
MegaGhidul eCommerce

Ramai conectat!
Afla sfaturi si stiri din ecommerce.

Resurse

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.