Blog. Sfaturi si stiri din eCommerce

Noi functionalitati pentru cresterea Ratei de Conversie

19 June 2018
Distribuie pe Share Facebook Share Twitter Share Linkedin
Noi functionalitati pentru cresterea Ratei de Conversie
Newsletter

                                 Noi functionalitati pentru cresterea Ratei de Conversie

Salutare si bine te-am gasit!   

 

Ne face placere sa-ti prezentam cele mai noi module pentru magazinul tau care te vor ajuta sa vinzi mai mult si mai eficient. Din sirul lung de noi functionalitati, atat pentru conformitatea cu GDPR, cat si cele de performanta a platformei acum va prezentam module gandite pentru experienta clientilor vostri. 

 

Cresterea magazinului tau online tine foarte mult de recurenta comenzilor. Nu poti sa investesti doar in marketing pentru a aduce noi vizitatori. Fidelizarea clientilor este cheia succesului! Ofera-le o experienta de navigare usoara, cu un design aerisit, un modul de cautare in site intuitiv si o structura de (sub)categorii bine segmentata. Acum, acelasi produs poate fi adaugat in mai multe categorii. O alta solutie pentru a creste Rata de Conversie - este prin recuperarea cosurilor abandonate.  

 

Integrare SearchNode 

Produse Multe Categorii

Cosuri Abandonate

Pentru clientii care sunt fani ai unui brand - am gandit micrositeuri de prezentare marca si produse ale brandului respectiv. Acelasi lucru poti oferi si pentru categorii de produse - personalizeaza categoria in dependenta de specificul produselor incluse. 

Microsite Prezentare Marca  

Microsite Categorie

    Colectii Produse

Desigur, nimic nu fidelizeaza mai bine clientul decat serviciile suplimentare pe care i le oferi. Ofera-le posibilitatea sa adauge ambalaj cadou sau felicitari daca cumpara pentru altcineva produsele respective. Un gest si mai frumos (si eficient in cresterea valorii medii a cosului de cumparaturi) este sa le oferi chiar lor cadouri pentru ca sunt clientii tai. 

      Produse Cadou

             Felicitari 

       Ambalaje Cadou

Ramai informat! Nu uita sa te abonezi la Newsletter in formularul alaturat. 


Pentru ContentSpeed securitatea datelor este prioritara. Odata cu intrarea in vigoare in 25 mai a legislatiei GDPR, am luat toate masurile necesare pentru a asigura o securitate sporita, atat prin regulamentul de ordine interioara cat si prin pseudonimizarea datelor cu caracter personal. Va asiguram de controlul avansat pe care il aveti asupra datelor cu caracter personal colectate si stocate in baza noastra de date. Speram ca va sunt de folos resursele pe care vi le punem la dispozitie prin intermediul emailului (stiri si articole educative din eCommerce, studii de caz, invitatii la evenimente private, noi functionalitati si updateuri, comunicari de marketing exclusive pentru abonati). Datele cu caracter personal pe care le detinem sunt folosite in exclusivitate in scop de comunicare ContentSpeed, niciodata nu le vom vinde sau inchiria catre terti. Oricand va puteti exercita dreptul "de a fi uitat" prin dezabonare.

 
Facebook
 
LinkedIn
 
Twitter
 
Instagram
 
YouTube
 
Google+
 
Pinterest
 Ne gasesti si pe

Share TwitterShare LinkedIn

Aboneaza-te la newsletter!

Interesat de e-commerce?

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ultimele stiri din domeniu.

Creste-ti Afacerea Online

Descarca GRATUIT
MegaGhidul eCommerce

Ramai conectat!
Afla sfaturi si stiri din ecommerce.

Resurse

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.