Afla pe loc daca poti primi un grant de pana la 200.000 € pentru ecommerce!

Programul P.O.R 2.1 este finantat de Uniunea Europeana si incepe in curand

ContentSpeed va poate recomanda cea mai buna solutie de comert electronic, atat din punct de vedere business, cat si din punct de vedere al redactarii proiectului prin colaborarea fructoasa cu consultanti de fonduri europene cu experienta dovedita si zeci de proiecte implementate in exercitiul bugetar 2007-2013. Investeste in viitor !

Afla pe loc daca te califici

acceseaza fondurile europene

Acceseaza fondurile Europene

Incepand din martie 2016, Fondurile Europene de pana la 200.000 euro destinate afacerilor mici si mijlocii urmeaza sa fie deschise. Acestea vizeaza, printre alte domenii de activitate si comertul electronic. Programul are rolul de a sustine demersurile antreprenoriale prin impulsionarea economica a noilor idei de intreprinderi.

programul operational regional

Programul Operational Regional

Fondurile de pana in 200.000 euro provin din "Programul operational Regional (P.O.R) 2014-2020", iar conform spuselor lui Gabriel Friptu, director in cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, coordonatorul programelor pentru Fonduri UE gestionate de M.D.R.A.P., acestea vor putea fi accesate in curand. Accesarea nu presupune cofinantare proprie din partea antreprenorilor.

investeste in ecommerce

Investeste in eCommerce

Comertul electronic este in ascensiune de ani buni. Dezvoltarea tehnologica a dus la schimbarea comportamentului consumatorului, orientandu-l inspre mediul online. De aceea este timpul sa investesti intr-un magazin online. ContentSpeed este prima agentie full service de eCommerce si iti sta la dispozitie cu cele mai performate solutii. Investeste in viitor! Investeste intr-un magazin online!

Acceseaza fondurile

dezvolta un magazin online premium impreuna cu ContentSpeed

Dezvolta un magazin online premium

ContentSpeed este lider de piata cu peste 400 de magazine online dezvoltate, printre care Sephora.ro, Chicco.ro, IlPasso.ro, QuickMobile.ro, Badabum.ro, Diverta sau Profihairshop.ro. Avem 5 premii castigate la competitia nationala de ecommerce din Romania.

redu costurile de vanzare cu un portal B2b impreuna cu ContentSpeed

Redu costurile de vanzare cu un portal B2B

Clientii revanzatori vor putea cumpara cu user si parola direct online, fara sa sune agentul tot timpul, pot vedea stocurile live si isi pot accesa situatia contului, precum soldurile online. Printre clientii nostri cu portaluri B2B se numara Vitacom, Cluj, BladeMotors, Bucuresti, sau Dinamic92, Piatra Neamt.

Puteti avea o infrastructura IT ultraperformanta folosind solutiile ContentSpeed

Puteti avea o infrastructura IT ultraperformanta

Prin POR 2.1 se pot achizitiona, cu contributie proprie egala cu zero, servere si statii de lucru, precum si licente de sistem de operare sau alte pachete software.

Integrare ERP prin platforma ContentSpeed

Puteti structura business-ul cu un software de gestiune si contabilitate performant

Un ERP (Enterprise Resource Planning) e critic pentru dezvoltarea durabila ulterioara a afacerii dumneavoastra. Avem integrari si colaboram cu toti producatorii de ERP din piata locala si va putem recomanda cea mai buna solutie si de asemenea putem realiza implementarea la cheie, integrata cu tot sistemul de ecommerce propus.

Aveti in plan dezvoltarea unui depozit?

Aveti in plan dezvoltarea unui depozit?

Atunci sigur veti avea nevoie de un software de gestiune specializat, WMS (Warehouse Management Software) care sa va ajute sa operati cu costuri minime.

Integrare CRM - ContentSpeed

Cum organizati optim relatia dintre vanzatori si clienti?

O solutie CRM (Customer Relationship Management) va ajuta se centralizati comunicarea cu clientii prin toate canalele si de asemenea va ofera o viziune de ansamblu asupra activitatii de vanzari. In plus ajuta vanzatorii sa se organizeze si sa-si planifice timpul mai bine.

Afla pe loc daca te califici