Teme ContentSpeed

Personalizeaza-ti magazinul doar din cateva click-uri si castiga increderea clientilor tai cu un design profesional, conceput de echipa noastra de creatie. Pentru majoritatea utilizatorilor de internet, design-ul magazinelor este un factor foarte important in decizia de cumparare. Temele noastre, prin designul lor unic si care se muleaza perfect pe produsele comercializate si pe asteptarile clientilor tai, sunt special gandite pentru a obtine o rata de conversie optima.

LIDER

LIDER

Noua Tema Lider este special gandita pentru magazinele care au foarte multe produse de oferit.

Se muleaza foarte bine pe IT&C, Pharma, Obiecte de uz casnic si multe alte domenii, trebuie doar sa lasi imaginatia sa curga.

Ofera o navigare extrem de usoara si intuitiva pentru ca este optimizata pe baza ultimelor tendinte in materie de user experience si user journey. Dar pentru a te convinge ca merita sa alegi acesta tema, te invitam sa o descoperi. 


Descopera promotia

Luxury Fashion

Luxury Fashion

Tema Luxury Fashion este o tema special gandita pentru magazinele ce comercializeaza rochii de ocazie/de mireasa si produse complementare acestora. Tema are o paleta de culori, tonuri si nuante care exprima delicatete, feminitate si romantism.


Descopera tema

Bio-Organic

Bio-Organic

Tema Bio-Organic este o tema gandita pentru magazinele ce comercializeaza diverse produse naturale, organice, spre exemplu: cosmetice bio, hrana bio/organica, carti de eductie alimentara, etc. Tema are o paleta de culori, tonuri si nuante care sunt asociate naturii, inlatura stresul si ofera o stare de spirit pozitiva.


Descopera tema

Home & Garden

Home & Garden

Tema Home & Garden este o tema gandita pentru magazinele ce comercializeaza diverse produse pentru casa si gradina. Tema are o paleta de culori, tonuri si nuante fresh si aerisite care exprima o stare de liniste si de confort.


Descopera tema

Crafts & Books

Crafts & Books

Tema Crafts & Books este o tema gandita pentru magazinele ce comercializeaza diverse produse pentru DIY si carti. Tema are o paleta de culori, tonuri si nuante mai puternice dar care exprima o stare de creativitate si de confort.


Descopera tema