Blog. Sfaturi si stiri din eCommerce

Recomandari pentru o campanie de succes in perioada Black Friday 2017

9 October 2017
Distribuie pe Share Facebook Share Twitter Share Linkedin
Recomandari pentru o campanie de succes in perioada Black Friday 2017

Luna noiembrie, este luna dedicată campaniilor de Black Friday si întotdeauna o ocazie bună pentru generarea unor venituri suplimentare. Conceptul Black Friday aduce magazinelor online cresteri anuale de 30-40% in vanzari. Deci, daca nu te-ai hotarat pana acum daca merita sa investesti in acest gen de campanie, noi iti oferim motivele.

 

Pregatirea pentru mega-evenimentul Black Friday nu este deloc usoara si noi stim acest lucru asa ca ne-am gandit sa iti pregatim un pachet de servicii speciale complete care te vor scapa de griji, iar tu te poti concentra asupra profitului venit in urma campaniei. Pachetul este menit să vă ajute să va optimizați setările magazinului online, astfel încât rezultatul să fie unul avantajos atât pentru dumneavostră, cât şi pentru clienţi.

 

 

Pentru că şi noi susţinem spiritul Black Friday, acum pachetul promoţional de update si creaţie Black Friday este doar 269 € (preț redus de la 480 €) si include:

 

  • Landing page de promoţii unic în perioada Black Friday

 

Cu ajutorul echipei ContentSpeed, veti avea parte de un landing page perfect adaptat perioadei de reduceri, care va crea vizitatorilor site-ului impactul vizual de care ai nevoie, oferindu-le deasemenea o experienta usoara de navigare. Cu un landing page de calitate premium executat de echipa de designeri ContentSpeed, iti poti prezenta promotiile intr-o maniera frumoasa, cu stil, care va crea un aer de incredere in randul clientilor tai. Pe scurt vom executa designul pentru: fundal, header, footer si etichete (stoc epuizat si reducere).

 

 

 

 

  • Template de Newsletter*

 

Un newsletter cu un vizual noul, perfect adaptat site-ului tau si cu atentionarea faptului ca magazinul tau intra in “hora” Blck Friday te ajuta sa aduci mai multi oameni pe site si nivelul conversiilor tale va fi mai mai mare. Ne vom ocupa de designul headerului, footerului si al structurii de produse.

 

  • 3 Bannere promotionale

 

O importanță deosebită trebuie acordată impactului pe care îl au banner-ele asupra deciziei de cumpărare a consumatorilor. Noi iti punem la dispozitie echipa noastra de designeri pentru  construirea a 3 baneere de calitate superioara.

 

  • Pregătire din timp

 

Pentru a va putea pregăti din timp această pagină se va putea modifica fără a fi afişată utilizatorilor. În plus, puteţi stabili din modulul de administrare intervalul de timp în care campania va fi vizibilă pe site si puteti stabili deasemenea, numarul maxim de stocuri pe care le aveti repartizate pentru campanie de reduceri.

7 recomandari din partea echipei ContentSpeed pentru o campanie de Black Friday perfecta


Profitaţi acum de ofertă, iar noi ne vom mobiliza rapid pentru a construi împreună o echipa care va aduce performanţă şi vânzări record de Black Friday 2017!

Daca nu te-am convins inca, arunca o privire catre site-ul de demo Black Friday http://clientlider.speedsites.ro/.

 

*Termenul de executie a pachetului este de 7 zile lucratoare asa ca, pentru a te asigura ca totul va fi gata pana in data in care ai stabilit promotia de Black Friday, te rugăm sa achiziționezi pachetul din timp. Termenul de execuție începe de la data în care am primit toate detaliile necesare creației pachetului.

**Generatorul de newsletter este un modul care trebuie achitat lunar daca doresti sa beneficiezi de el in continuare pentru promotii de Craciun, Valentine’s, Martisor, Paste, sau orice alta campanie iti doresti.

***Resursele retelei sunt limitate si va trebui sa va limitații la un trafic nu mai mare de 2 X traficul dumneavoastra zilnic (media traficului zilnic înregistrat în ultimele 6 săptămâni).

Ne gasesti si pe

Share TwitterShare LinkedIn

Aboneaza-te la newsletter!

Interesat de e-commerce?

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ultimele stiri din domeniu.

Creste-ti Afacerea Online

Descarca GRATUIT
MegaGhidul eCommerce

Ramai conectat!
Afla sfaturi si stiri din ecommerce.

Resurse

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.