ContentSpeed StartUp - Magazin Online de Inchiriat.

Solutii pentru un inceput de Succes in eCommerce!

O solutie completa

Platforma ContentSpeed este cea mai flexibila si complexa solutie de eCommerce de pe piata, oferind solutii atat pentru business-urile mici, cat si pentru cele medii sau mari. Odata cu abonamentele de StartUp vei primi toate functionalitatile de care ai nevoie pentru a crea un magazin online de succes. Platforma include deja zeci de functionalitati avansate. In plus, adminul responsive este intuitiv si ușor de folosit pe toate dispozitivele mobile.

Alege unul dintre pachete

Avantajele solutiei StartUp

Cea mai rapida metoda de crestere pentru brandurile la inceput de drum

Parerile clientilor nostri

O platforma de eCommerce e un "organism viu".

Parerile si feedback-ul venite de la posesorii de magazine online sunt foarte importante. Doar asa reusim sa ramanem in topul preferintelor.

Experienta aceasta mi-a acordat vizibilitate si o imagine profesionista. Cel mai important este faptul ca platforma este foarte bine structurata si administrarea site-ului este foarte usoara. Planuiesc sa imi dezvolt afacerea online si pe viitor cu echipa ContentSpeed.

Magazinul online dezvoltat pe platforma ContentSpeed, ofera integrare cu diferiti furnizori de plati on-line, firme de curierat, permite implementarea diferitelor metode de promovare a produselor. Prin noua platforma calitatea prezentarilor si functionalitatile magazinului au crescut lucru vizibil prin gradul de apreciere crescut din partea clientilor.

Design responsive

Prima impresie conteaza. Iti punem la dispozitie o multitudine de teme din care poti sa alegi. Platforma ofera multiple posibilitati de personalizare a designului la nivel de culori, fonturi sau efecte grafice, iar editarea este disponibila direct din magazin. Temele sunt responsive pentru toate dispozitivele mobile si sunt adaptate oricarui tip de browser.

Descopera temele

Functionalitati menite sa te ajute sa vinzi mai mult

Suntem pe piata locala de eCommerce inca de la inceputul ei, iar cei 15 ani de activitate si cele +600 de implementari ale platformei fac diferenta din punct de vedere al know-how-ului. Platforma ContentSpeed este la zi cu tot ce-i trebuie unui magazin online pentru ca acesta aiba succes. Beneficiezi de teme cu design responsive si Google Page Speed peste 90, Suport tehnic printr-un sistem de tichete, gazduire in cloud si multe functionalitati gandite sa te ajute sa vinzi mai mult si sa iti cresti cat mai usor business-ul.

Vezi toate functionalitatile
Vezi portofoliu

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.