Solutii ecommerce pentru branduri in crestere

La inceput de drum in ecommerce? Iti oferim solutia.

Start Up

Solutia pentru un business la inceput

Iti facem acum pe loc un magazin online gratuit pentru 14 zile.

Avantajele solutiei StartUp

Cea mai rapida metoda de crestere pentru brandurile la inceput de drum

Design responsive

Prima impresie conteaza. Iti punem la dispozitie o multitudine de teme din care poti sa alegi. Platforma ofera multiple posibilitati de personalizare a designului la nivel de culori, fonturi sau efecte grafice, iar editarea este disponibila direct din magazin. Temele sunt responsive pentru toate dispozitivele mobile si sunt adaptate oricarui tip de browser.

Descopera temele

O solutie completa de la doar 15/luna

Platforma ContentSpeed este cea mai flexibila si complexa solutie de eCommerce de pe piata, oferind solutii atat pentru business-urile mici, cat si pentru cele medii sau mari. Odata cu abonamentele de StartUp vei primi toate functionalitatile de care ai nevoie pentru a crea un magazin online de succes. Platforma include deja zeci de functionalitati avansate. In plus, adminul responsive este intuitiv si ușor de folosit pe toate dispozitivele mobile.

Alege unul dintre pachete

Functionalitati menite sa te ajute sa vinzi mai mult

Suntem pe piata locala de eCommerce inca de la inceputul ei, iar cei 14 ani de activitate si cele +450 de implementari ale platformei fac diferenta din punct de vedere al know-how-ului. Platforma ContentSpeed este la zi cu tot ce-i trebuie unui magazin online pentru ca acesta aiba succes. Beneficiezi de teme cu design responsive si Google Page Speed peste 90, Suport tehnic printr-un sistem de tichete, gazduire in cloud si multe functionalitati gandite sa te ajute sa vinzi mai mult si sa iti cresti cat mai usor business-ul.

Vezi toate functionalitatile

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Iti facem un magazin online complet functional chiar acum pe loc.