Creare magazin online pe o platforma inchiriata

Platforma ContentSpeed este cea mai flexibila si complexa solutie pentru realizarea magazinelor online de pe piata, oferind solutii atat pentru business-urile mici, cat si pentru cele medii sau mari. Odata cu abonamentele de StartUp vei primi toate functionalitatile de care ai nevoie pentru a crea un magazin online de succes. Platforma include deja zeci de functionalitati avansate. In plus, adminul responsive este intuitiv si ușor de folosit pe toate dispozitivele mobile.

Alege unul dintre abonamente

Realizeaza un magazin online si beneficiaza de sute de functionalitati

Cea mai rapida metoda de a dezvolta brandurile la inceput de drum

Alege unul dintre abonamente

De ce sa ne alegi pe noi?

Parerile clientilor nostri

O platforma de eCommerce e un "organism viu".

Parerile si feedback-ul venite de la posesorii de magazine online sunt foarte importante. Doar asa reusim sa ramanem in topul preferintelor.

Experienta aceasta mi-a acordat vizibilitate si o imagine profesionista. Cel mai important este faptul ca platforma este foarte bine structurata si administrarea site-ului este foarte usoara. Planuiesc sa imi dezvolt afacerea online si pe viitor cu echipa ContentSpeed.

Magazinul online dezvoltat pe platforma ContentSpeed, ofera integrare cu diferiti furnizori de plati on-line, firme de curierat, permite implementarea diferitelor metode de promovare a produselor. Prin noua platforma calitatea prezentarilor si functionalitatile magazinului au crescut lucru vizibil prin gradul de apreciere crescut din partea clientilor.

Misiunea Webfarm este aceea de a ajuta cât mai mulți clienți să intre mai usor în posesia produselor dermato-cosmetice dorite. Cu ajutorul magazinului online și implicit al platformei ContentSpeed, ne putem atinge astfel scopul. Întrucât colaborarea cu echipa ContentSpeed a dat dovada de o îmbunătățire progresivă în ultimii ani, suntem fericiți să o continuăm, având ca obiectiv final să ducem magazinul online la următorul nivel.

Cu ajutorul ContentSpeed, reusim sa comercializam produse esentiale barbatesti intr-un mod accesibil publicului larg. Din partea echipei am primit ajutor pentru optimizarea cat mai buna a magazinului, iar platforma de lucru este intuitiva si ofera functionalitati foarte multumitoare.

Ne bucuram de o experienta placuta cu ContentSpeed, de fiecare data cand am apelat pentru ajutor am primit raspuns cu promptitudine. Platforma functioneaza bine si are toate elementele necesare unui eCommerce.

Echipa ContentSpeed a dovedit extrem de mult profesionalism, am avut parte de sfaturile si sprijinul lor in toate etapele dezvoltarii magazinului. Platforma ne-a suprins prin functionalitaile oferite, a acoprit absolut toate nevoile unui start-up, de la documentari complexe de produs si filtre inteligente, pana la integrari cu diversi parteneri (plati, cureri, comparatoare etc.), astfel incat resursele noastre sa se orienteze spre dezvoltarea businessului.

Cu echipa ContentSpeed am lucrat foarte bine, ne-au ajutat in realizarea site-ului nostru, au raspuns cu rapiditate si solutii nevoilor noastre. Ne-au ajutat sa pornim cu dreptul, sa intelegem fenomenul vanzarilor online si ne-au sustinut si atunci cand proiectul nostru se lovea de "mici" piedici. Sunt o companie de incredere, cunoscatori ai vanzarilor online devenind pentru noi partenerul favorit. Magazinul online realizat pe platforma ContentSpeed beneficiaza de un design responsive, elegant, atractiv si minimalist.

Cautand o solutie de e-commerce am analizat alternativele de construire a unui magazin online. Dintre toate solutiile disponibile am zis ca pentru inceput investitia intr-un magazin achizitionat vs o platforma inchiriata, ultima varianta pare a fi cea mai simpla din punct de vedere al gestionarii site-ului. Si aici au fost mai multe alternative, dar ContentSpeed a raspuns foarte promt intrebarilor mele, plus ca magazinul de test a fost creat aproape instantaneu.

Portofoliu

Vezi portofoliu

Incearca gratuit platforma 14 zile.

Cream un magazin online complet functional intr-un minut.